asterismos
I won't hand you over to anyone anymore;
the amount of unforgivable love
Sorry, no picture.

Bila pertama kali aku nampak kau, aku rasa macam...

"Eww aku tak suka dia. Macam showed off rupa dia yang 'handsome' kononnya".

Tapi kau yang mula cakap dengan aku. Hahaha memang 'the awkward moment' sebab aku jarang cakap dengan lelaki. And ada la cakap jugak tapi bila perlukan sesuatu.

Sejak dari situ kitorang mulalah rapat. Sebab... 

He's in a relationship with my 'classmate'.

Bukanlah nak bangga ke apa, tapi aku macam orang bodoh je tumpang gembira yang diorang couple. Hahahaha masatu aku zaman budak gelar sebagai 'ketinggalan zaman'.

Tapi sejak classmate aku tu bersama, diorang asyik rapat je. Bukannya nak borak dengan orang lain ke.

Tibalah masanya diorang berpisah. Nak buat macam mana, bukan jodoh...

Redha je la...

Tapi... satu generai telah pun berubah...

"Wei kau kan kaya, bagilah aku duit sikit. Macam ex aku dulu sanggup bagi RM 100 untuk aku".

"Hahahaha aku tak kaya pun".

"Alaaa please la wei. Ye la tu kau tak kaya, kau pergi Korea tahun lepas tu apa?" 

Rezeki yang keluarga aku dapat daripada Yang Maha Esa...

Dah tak ada perkara macam tu lagi. Sejak dah tak sama kelas lagi, jarang aku cakap dengan dia. Sebab dia dah ada 'partner'. Plus, dia sibuk kan. Selalu lepak dengan kawan-kawan partner dia tu.

Jarang cakap dengan aku. Lalu pun just... macam.. hmm tak tahu nak cakap apa dah.

"_____ dah sombong. Mentang-mentang couple tapi lupakan kitorang".

"Agaklah, aku yang sama kelas dengan dia pun tak bercakap dengan dia". 

"Then bila someone dapat untung, dia macam 'untunglah~' That's annoying".

Haha tu la kawan-kawan aku kata pasal dia. Aku diam je kat situ. Malas nak cakap pasal dia sebab nanti aku yang sakit.

. . . . . . . . . .

Wait, apasal aku sakit hati pulak?


Peeeep! Soalan yang tidak akan jumpa jawapan.

Labels: ,

@