asterismos
I won't hand you over to anyone anymore;
the amount of unforgivable love
Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

LOL apahal tadaima tu. So finally aku update sini setelah beberapa bulan lamanya tak update. Blog dah bertukar rupa ke lebih simple. Habuk merata-rata di sudut blog aku. Aku malas nak design lawa-lawa. Bukannya orang jenguk sini pun. Hehehe.

Takde navigation, sebab macam la orang nak baca sangat biography aku yang berpanjang lebar kan? Aku tau la :>

Bulan Disember dah masuk, aku dah risau sangat pasal result PMR. Ya Allah, harap-harap dapat keputusan yang cemerlang. Amin. Minggu depan pergi cuti lagi. Yay! Alhamdulillah.

Aku baru balik dari Jepun seminggu lepas, so kalau ada yang berminat untuk membaca sila tengok ke;

http://bloomysloomy.blogspot.com/2013/11/osaka-homestay-program-part-1.html

Terlalu panjang dan tu baru part 1. Belum part tu, hahahaha.

Oh ya, aku tak letak follow button, tak payah la follow. Hahaha.

Sampai sini je la. Sayonara~
@