asterismos
I won't hand you over to anyone anymore;
the amount of unforgivable love
Assalamualaikum dan hi.

Oh yeay aku dah kembali *krik krik krik* Tak ada sesiapa rindu aku *okay fine* How's my trip?

Fantastic and bombastic!

Aku tak tau nak describe apa. Alhamdulillah aku enjoy sangat holiday ni! Sebab mempunyai peluang lagi untuk bermain snow dan melihat snow turun :) Alhamdulillah...

Aku akan post kat main blog aku, tapi bukan sekarang. Mungkin kalau ada masa. Malas tahap babun sekarang ni.

Tadi aku baru ambil result PMR. Memang agak lewat sangat sebab masa result keluar, aku kat Austria. LOL kat Europe xD

So expression kawan sekolah aku macam...

"Babun kau Putri. Orang lain nervous ambil result, dia pulak syok holiday kat Europe. I hate youuu."

Hahahaha hey hey masa aku kat Europe pun risau pasal result okay. Siap terfikir berjuta kali nak check via SMS ke tak. Finally ayah said no. Fine tapi betul jugak apa ayah aku kata.

"So berapa A?" 

Berapa A tu aku rahsia. Aku tak nak bagitau kat public, sebab takut aku jadi riak. Sombong. So no and no. And I don't care what people said about me.

"Eleh dia tak nak share pasal result dia, confirm teruk punya~" 

Tak teruk okay. NO FAIL okay. Every subjects passed. Satisfied?

Alhamdulillah, mummy and ayah are proud of me :D Thank you ;~;

I've tried my best, and this is what I got. Alhamdulillah, thank you Allah..
@