asterismos
I won't hand you over to anyone anymore;
the amount of unforgivable love
Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Jangan percaya yang post ini dalam bahasa Inggeris sebab tajuk dia dalam English. Tidak sebenarnya. Aku ada terjumpa satu blogger ni, banner dia lebih kurang macam aku punya. Sedikit sakit hati -_-

Penat-penat aku perah otak fikirkan design supaya banner aku nampak flawless. Simple sangat je, cuma font tu aku suka sangat. Signature kan.

And font tu dah lama aku mencari, alhamdulillah. Akhirnya jumpa jugak kat salah satu blog ni. URL tak perlu mention, aku malas tahap babun dah.

First of all, agak sakit hari jugak la bila ada sama sikit dengan aku punya. Tapi aku ignore je la. Malas nak memperbesarkan masalah ini. And aku malas nak rosakkan mood holiday aku.

Secondly, hari telah tiba! Aku akan pergi holiday kat luar negara dengan family aku under tourist agent. Ayah aku kata kat sana snow turun. Waaah my big chance to see snow falling down! :D

Dan cuaca kat sana teramat amat amat sejuk. So need to prepare a lot of stuffs. Flight pada pukul 1 pagi, dan teramatlah penat punya -_- Aku gerenti la.

Aku ada plan nak beli something kat sana untuk diri aku sendiri je. LOL. Mahal kat sana wei, tak sanggup aku. Dasar punya betina.

Lagipun aku ada beli berlambak souvenirs dari Japan untuk kawan-kawan aku. Masa aku pergi Japan haritu, aku lagi pentingkan kawan daripada untuk diri aku sendiri. LOL. Dan juga untuk family aku sendiri. Itu hak utama!!

Sampai sini je la ceritanya. Till then.

Labels: ,

@