asterismos
I won't hand you over to anyone anymore;
the amount of unforgivable love

Assalamualaikum and hello.

Dalam pukul 2 petang macam tu aku baru habis edit blog ni. Yay theme Pocky! <3 Mengingatkan aku pada Rima dan Senri. MY OTP <3 <3 <3

And dalam pukul 4 lebih macam tu *lol asyik lupa masa je*, aku lukis Rima. Alaa saja-saja je. Aku plan nak lukis Rima and Shiki, tapi termelencong lukis Rima sahaja. Hmmm 3 jam lebih aku lukis, lama gila la sebab aku dah lama tak lukis ;~;

And finally siap jugak! Aku belum upload lagi di mana aku sudah edit sana sini betulkan mata blablabla. Cuma aku baru perasan bahawa aku lukis Rima tembam sikit daripada yang asal ._.

OMG frust aku dibuatnya. Tapi tak pe la, janji ada la nampak serupa 'banyak' xD

Nanti aku edit post ni and letak hasil karyawan aku *cehh*

Sekian.

@