asterismos
I won't hand you over to anyone anymore;
the amount of unforgivable love
Assalamualaikum and hello.

3 papers to go! Hoyeah aku dah tak larat dengan 3 minggu exams.

"Hek eleh macam ni la kitorang rasa bila SPM." 

Okay fine whatever. Tahun depan aku akan merasa jugak. Relax bro, sis relax. Esok paper ialah Physics, subjek kedua yang paling aku geruni. LOL. Lusa Bahasa Cina, Tamil, Arab. Phew nasib baik aku tak ambil. Haha. Rabu pula....

ADD MATHS WEI ADOI #STAYSTRONG

Hari Khamis pula baru la last paper, iaitu Prinsip Akaun. Kenapa la tak buat Biology last paper. Haih -.- Dalam minggu ni kakak aku cuma ada lagi 2 paper, aku 3 -.-

Takpe, tick tock tick tock akan tiba waktunya juga. Relax, jangan risau. Aku terima dengan keputusan walau tak seberapa mana pun.


Preeeett okay tu je sekian.
@