asterismos
I won't hand you over to anyone anymore;
the amount of unforgivable love
Assalamualaikum dan hello hello.

Aku tak ada mood hari ini, tapi aku try untuk ada mood. Tak nak la spoil holiday aku hanya sebab ni. Actually aku tak puas hati ada orang visit blog aku, send kat tagboard.

"blog ko ni mcm aq kenal, ko copy ke wei basecode tu"

Secara terang-menderang aku letak credit bawah CBOX tu. Disappointed gila wei, macam aku ni copycat pulak. Secara terperinci aku stated kat credits area tu. Siapa template yang aku ambil, aku dapat idea dari mana, beberapa blog stuffs yang aku ambil kat mana.

Takkanlah tak nampak kot -_- Aku dah comment kat CBOX aku sendiri, untuk orang tu. Biarkan dia tersentap. Seriously aku marah gila babeng.

Aku malas dengan benda-benda ni. Baik aku senyap, sebab aku dah jujur. Stated dengan lebih terperinci, even dengan link lagi supaya boleh merujuk or what so on.

Till then.
@