asterismos
I won't hand you over to anyone anymore;
the amount of unforgivable love
Assalamualaikum dan hi hi hello hello.

Exams dah habis beberapa hari yang lalu, iaitu subjek Prinsip Perakaunan pada hari Khamis. Jawab jawab jawab, dah habis. Horeeeyyy! Aku tak nak bagitau macam mana perasaan aku bila jawab semua paper. LOL benda yang lepas biarlah lalu, tak usah ungkit :p

Anyway, banyak gila aku nak buat. Hew hew hew pew pew pew~ Antaranya ialah:

  1. Baca fan fictions!
  2. Design bilik baru.
  3. Tukar rupa blog baru *kat main blog*
  4. Holiday la, tapi yang pastinya bukan ke luar negara.
  5. Kemas bilik belajar *dah jadi kandang lembu tengah study, buku kertas semua bersepah gila*
  6. Kemas almari buku *sama kes pada no. 5

Dan tu je la kot, aku rasa banyak nak buat tapi senarai di atas ni yang paling utama. LOL. Aku time cuti sekolah pun ada tuition. Wuuu ni yang tak best ;~;

Aku tak sure whether nak buat skin atau tak. Rasa malas pulak xD

Dan itu je la. Sekian.
@