asterismos
I won't hand you over to anyone anymore;
the amount of unforgivable love
Assalamualaikum and hello!

7 November 2014, di mana Naruto dah tamat :(

Aku dah baca chapter 699 and 700 tepat 7 November! Walaupun aku dah tahu ending Naruto, tapi aku tetap baca manga chapter 699 and 700. HOHOHO.

Finally! Sasuke dengan Sakura! OMG. MY OTP! ♥ Aku ship diorang sehabis-habisnya walaupun ada beberapa orang ship Naruto and Sakura. No way. Aku prefer Naruto and Hinata! Tapi, diorang bersama jugak.

Hehehe. Dan paling best sekali, impian Naruto tercapai untuk jadi Hokage. Yeah. Memang aku sokong sehabis-habisnya! Dan, aku ingat lagi. Ada satu chapter Naruto, tak ingat la chapter berapa, mengatakan bahawa Sasuke nak jadi hokage.

Sasuke jadi hokage?

. . .

Kau biar betul?

Lawak gila.

Pergi balik la. Kau mabuk tu.

HAHAHAHAHA.

Dan, semestinya aku kutuk habis-habis nama anak lelaki Naruto and anak perempuan Sasuke tu. HAHAHAHAHA TOLONGLAH.

Tapi dalam Bahasa Jepun, nama anak diorang sedap. Tapi bila translate ke English tu hah. Haih. Okay sudah la tu xD

Semestinya... aku menunggu movie ♥♥♥

Malang sekali...

Tahun depan pulak tu...

Kenapa malang pulak?

Sebab tahun depan... aku SPM.

SEDIH~~~
@