asterismos
I won't hand you over to anyone anymore;
the amount of unforgivable love
Assalamualaikum.

Tipulah kalau kata tak rindu sekolah. Masa aku naik form 4 punya la aku berharap sangat cepat habis sekolah sebab penat. Al-maklumlah masa tu memang mood freedom je memanjang. Tapi bila dah habis sekolah,

rindunya nak kembali ke sekolah...

Terasa rindu tu bila adik mintak tolong aku tulis nama kat buku teks and balutkan buku teks. Buku teks dia semuanya baru. Dialah orang pertama yang guna memang bersih sangat and bau buku baru. Terasa macam nak datang sekolah and jumpa cikgu tapi takut kena halau dengan pak guard pulak sebab tak ada apa-apa urusan kan.

Tulis nama penuh, kelas, nama sekolah in case ada ruang kena tulis nama sekolah and tahun. Pastu mula la kena tanda buku tulis untuk setiap subjek. Like berapa banyak buku tulis untuk setiap subjek.

Actually, aku rindu sekolah lebih daripada kawan-kawan. Hahaha. Aku duduk kat rumah ni tak buat apa-apa. Malas dibelenggu dalam diri. Baca novel. Nak keluar jugak like turun ke bandar tapi apakah daya tak ada driving licence pastu kakak dah balik then takut parents tak bagi.

My mission is, dapatkan lesen dulu then tidur kat rumah cousin. Nak belajar baking! Mula-mula teringin jugak nak belajar bahasa Jepun tapi minat aku nak belajar bahasa Jepun tu kurang and aku takut aku tak dapat nak catch like membazir je duit.

So, tak jadi nak belajar. Takpe la. Aku mampu layan anime je. Hahaha.
@