asterismos
I won't hand you over to anyone anymore;
the amount of unforgivable love
Lately, aku minat warna monochrome. Bukan bermaksud aku mengalami stress atau depression, tapi entahlah warna itu menarik minat aku. Every time aku tukar layout, mesti berkenan dengan warna monochrome. Simplistic style. Nak mencari layout pun depends on size tulisan dengan width post tu.

Kalau tak sesuai, cari yang lain. Ataupun nak yang itu jugak, ubah ikut kesesuaian. Ada someone tanya aku, macam mana guna tumblr theme as blogskins? Well to be honest, sebelum aku menjinakkan code Tumblr tukar ke code yang bersesuaian ke blogskins, agak susah la jugak. Error sana, sini. Sampai 5 jam aku mencari mana la salah silapnya.

Rupa-rupanya senang jeee. Copy code sebelum </style> then paste atas </style>. Part body pulak, copy code post tu sampai ke akhir, then paste bawah <body>. Bahagian ni quiet complicated sebab kena tau kat mana nak paste code <blogger>. So, boleh la refer kat Google, susah nak explain.

Kalau macam tu baik tak payah bagitau. LOLOL.

Main blog aku ubah sikit-sikit, and blog ni pun ikut ubah jugak. Hoho.
@